Open

Over ons

Wij zijn Carteam Niecar

Carteam Niecar

Het ontstaan van het bedrijf

In 2000 begonnen mijn vader (Maarten van Nierop) en ik (Niels van Nierop) ons bedrijf. In 1974 startten mijn ouders een autobedrijf als Honda-dealer in Alphen aan den Rijn. Dit bedrijf werd verkocht in 1996 en heette destijds ook NIECAR. Toen we in 2000 ons bedrijf begonnen, was het logisch om die naam opnieuw te gebruiken, aangezien het nog steeds een begrip was in de regio.

In 2008 werd ons pand verwoest door een grote brand, die door de verzekering als total loss werd beschouwd. Ondanks deze tegenslag zijn we doorgegaan en dit toont onze vastberadenheid en doorzettingsvermogen aan.

We zijn nog steeds gevestigd op Maatschapslaan 37. In 2018 ben ik alleen verdergegaan, omdat mijn vader de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt.

Een gedreven Team

Momenteel hebben we een team van zes personen, waaronder twee fulltime eersteklas autotechnici, twee parttime allround medewerkers die klein onderhoud uitvoeren, banden vervangen en auto's klaarmaken voor verkoop en verhuur, en één parttime administratief medewerker.

Onze specialiteiten zijn: velgen en banden, uitlijnen, airco's en schadeherstel. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade van klanten zonder dat de verzekering dit betaalt.
Als Autohopper Niecar zijn we ook een belangrijke verhuurder van auto's en bussen in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te nemen. Of maak een afspraak om gebruik te maken van onze service!

Carteam Niecar
Auto onderhoud

Waarom Carteam Niecar?

Bij Carteam Niecar staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Niecar is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN