Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Niecar

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Niecar is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Alphen aan den Rijn en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Niecar

Alle merken En alle types

Bij Carteam Niecar in Alphen aan den Rijn vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Niecar! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Tijmen Willemsen
Tijmen Willemsen
Eerlijk en transparant in communicatie. Ongeveer een half jaar geleden een Mitsubishi Carisma gekocht, nogsteeds erg blij met deze aankoop!
Marco van de Graaf
Marco van de Graaf
Super fijne zaak!! Zeer aardig en klantvriendelijke mensen!! Goede service, alleen goed is goed genoeg!! Niels, nogmaals dank voor de goede nazorg!! Mvg, Marco van de Graaf
Jesper Hoogland
Jesper Hoogland
Ik heb hier 2,5 maand geleden mijn eerste autotje gekocht, erg fijn geholpen. Kort verkoopproces geen typische verkooppraatjes enzovoort. Voor een auto van 16 jaar oud rijd hij nog als nieuw en op de werkplaats brug zag hij er nog goed uit van onder. Al met al zeer tevreden over dit bedrijf.
Richard Kantelbergh
Richard Kantelbergh
Heb 2 jaar geleden een mooie Toyota mr2 gekocht bij Niecar waar ik nog steeds heel tevreden mee ben. Daarna altijd de auto in onderhoud bij hen gehouden ondanks dat ik woon in Amstelveen. Niels en zijn bekwame monteurs zorgen altijd voor goed advies, vervangend vervoer en scherpe prijzen . Dus zeer tevreden !
Ellen Reus
Ellen Reus
Ik heb gisteren voor het eerst een bestelbus bij hen gehuurd. Dit was echt goed. Allereerst op voorhand al bij het reserveren: de auto die ik wilde huren was niet meer beschikbaar, maar ik kreeg gewoon een maatje groter voor dezelfde prijs. Dat alleen is al helemaal topservice! Maar ook de auto zelf was echt goed. Netjes schoon en liep als een zonnetje. Echt een aanrader om hier je auto te huren.
Bekijk beoordelingen