Over Niecar

Niecar is een onafhankelijke multi-merken-garage in Alphen aan den Rijn. Bij ons spreekt u altijd met iemand die echt verstand van auto's heeft.

Hierdoor hebben wij snel inzicht in wat er aan uw auto moet gebeuren. Vanwege onze kleinschalige, persoonlijke service kennen wij onze klant en hun auto.

Wat wij geloven

Kent u dat?

U brengt uw auto naar de garage en levert de sleutel in. Vervolgens wordt de auto naar de werkplaats gereden en is deze uit uw zicht. U weet niet wat er precies gebeurt en bent eigenlijk afgeschermd van uw auto.

Bij Niecar houden wij daar ook niet van.

Onze monteurs geven volledige transparantie over de werkzaamheden. Meekijken hoeft niet, maar mag wel.

Met uitleg in gewone-mensen-taal en eventueel zelfs met foto’s brengen wij u op de hoogte van de werkzaamheden aan uw auto. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt waarom wij bepaalde keuzes maken. Zo kunt en u een geïnformeerde, weloverwegen beslissing nemen.

De geoffreerde tijd voor reparaties baseren wij op de zogenaamde Flat Rate Time. Dat is de tijd die, volgens de landelijke dealer, een gemiddelde monteur er over doet om een reparatie te voltooien. Wij gaan hier niet over heen zonder een duidelijke geldige reden. Zo heeft u altijd een eerlijke prijs.

Dit niveau van transparantie en service bieden wij uiteraard ook bij de verkoop van onze goed onderhouden occasions en bij het advies over de juiste banden en velgen.

Door de combinatie met de werkplaats bieden wij ook aantrekkelijk geprijsde tweedehands auto’s aan die technisch en visueel in goede staat zijn.

Goede service is voor ons niet zo maar een term, het is onze passie. Dat merkt u onder meer aan ons klantcontact en onze uitgebreide kennis over autotechniek.

Ook als wij iets niet binnen onze eigen werkplaats kunnen realiseren, bijvoorbeeld het laten maken van een speciale sleutel, dan regelen wij dat voor u. Door een goede samenwerking met onder meer dealers, sleutelmakers en andere specialisten bieden wij u volledige service. U brengt de auto, wij maken het in orde.

Wij geloven sterk in deze servicegerichte aanpak voor een goede klantrelatie voor de lange termijn.

Ons verhaal

Niecar is in 1974 opgericht door Maarten van Nierop en is begonnen als Honda dealer in Alphen aan den Rijn. Omdat steeds meer klanten ook kwamen voor andere automerken is de garage een echte multi-merken-garage geworden.

Zoon van de oprichter en huidige bedrijfsleider, Niels van Nierop, heeft de passie voor auto’s al van jongs af aan meegekregen:

“De diversiteit van auto’s maken, verkopen en bemiddelen is wat het vak zo leuk maakt. Ik ben er niet alleen mee opgegroeid, het past ook echt bij mij”

Niels van Nierop

Kom bij ons langs

Wilt u gebruik maken van onze werkplaats voor onder meer autoreparatie, uitlijning en APK? Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion of naar goede banden en velgen die uit voorraad leverbaar zijn?

Kom dan bij ons langs, bel ons op 0172-240805 voor een afspraak of stuur ons een bericht.

De koffie staat klaar!