APK-keuring bij Niecar in Alphen aan den Rijn

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring. Zowel oudere als jongere auto’s moeten er op een gegeven moment aan geloven. Het heeft namelijk als doel om de verkeersveiligheid en het milieu te bevorderen.

Niecar levert een snelle professionele APK-keuring in Alphen aan den Rijn.

Er is alleen sprake van een echte APK keuring wanneer het wordt uitgevoerd door een RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) erkend APK-bedrijf. Wij zijn een door de RDW erkende garage.

APK-keuring kosten

Een APK-keuring bij Niecar is inclusief afmeldkosten en bedraagt:

  • Benzine auto: € 42,50
  • Elektrische auto: € 42,50
  • Diesel auto (inclusief roetmeting): € 62,50

U kunt altijd langskomen in onze garage in Alphen aan den Rijn. Naast een APK-keuring helpen we u ook met reparaties, onderhoudsbeurten en het installeren van nieuwe onderdelen. Onze monteurs hebben ook veel ervaring met hybride en elektrische auto’s.

Tijdsduur: 30 tot 45 minuten

Een APK-keuring duurt niet heel lang. Binnen 45 minuten is de keuring voltooid. Soms duurt het zelfs maar een half uur. Als u het proces van een APK-keuring wilt volgen is dit bij ons ook gewoon mogelijk. Na twee kopjes koffie is de controle alweer klaar.

Na de controle vertellen we of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd. In beide gevallen krijgt u meteen een keuringsrapport met daarin alle details van de keuring.

Bij een afgekeurde auto krijgt u te horen waarom de auto is afgekeurd en wat er gerepareerd of vervangen moet worden.

U kunt uiteraard altijd zelf kiezen of u de reparaties voor de afgekeurde auto door ons wilt laten uitvoeren. We vertellen u in ieder geval hoe lang het duurt als wij uw auto repareren en wat de daarbij horende kosten zijn.

Deze kosten baseren wij op het zogeheten Flat Rate Time principe; de gemiddelde tijd die volgens het automerk nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. Zo heeft u altijd een eerlijke prijs.

Soms zijn er onderdelen in de auto die op dit moment nog goed genoeg zijn, maar die in de nabije toekomst wel gerepareerd of vervangen moeten worden. Als wij dit opmerken adviseren wij hier uiteraard ook over. Zo weet u al wat u in de toekomst kunt verwachten.

Neem contact met ons op voor een snelle APK in Alphen

Is het weer tijd voor een APK-keuring?

Bel dan 0172 – 240 805 of stuur ons een bericht om een afspraak te maken.

U kunt ook meteen onze garage in Alphen aan den Rijn binnenlopen. Maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar voor reparaties, een APK of de aanschaf van een nieuwe occasion.